Over ons - Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM b.v. Giesbeek
Over ons - Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM b.v. Giesbeek |Home|Over ons|Projecten|Contact|

Over ons

Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM b.v. Giesbeek is een modern aannemersbedrijf dat al vanaf 1927 actief is in vele segmenten van de bouw. Of het nu om nieuwbouw of een verbouwing gaat, het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop.

Het ruim 80-jarige aannemersschap heeft Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM b.v. , van generatie op generatie, een schat aan kennis en ervaring opgeleverd. En dat merkt u! Deze kennis en ervaring is niet alleen voor ons, maar vooral voor u als klant een fundament om op te bouwen. Vanaf de tekentafel tot en met de oplevering gaan we tot het uiterste om uw wens te realiseren.

Vanaf de locatie aan de Uitmaat 10 te Giesbeek neemt Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM b.v. alle bouwkundige werkzaamheden voor haar rekening. Of het nu gaat om verbouw, restauratie of nieuwbouw, alle werken hebben elk hun eigen aandacht nodig. Dat gebeurt met respect, eerbied, passie en vakmanschap.

Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM b.v. in Giesbeek heeft de beschikking over vakkundige timmerlieden en metselaars. Hiermee kunnen we een gegarandeerde kwaliteit waarborgen. Tevens zijn onze bouwplaatsen een erkende leerplek voor jonge vakmensen, die het vak van timmeren of metselen onder de knie willen krijgen. Dit opleiden middels leerling-bouwplaatsen wordt in ons geval geregeld door het OBD, Opleidingsbedrijf te Doetinchem.

Wij kunnen voor u de specifieke werkzaamheden verzorgen vanaf de aanvraag bouwvergunning tot en met de oplevering. In de voorbereidingsfase hebben wij de beschikking over een calculatie- en tekenafdeling. Ook heeft Aannemersbedrijf H.L. van den BOOM de beschikking over een goed geoutilleerde timmerwerkplaats. In deze werkplaats worden allerlei houten elementen gefabriceerd. Het grote voordeel hiervan is dat er veel in eigen beheer gerealiseerd kan worden, wij hierdoor flexibel kunnen zijn en de kwaliteit in eigen hand hebben. Door zo veel mogelijk van te voren te fabriceren wordt de bouwtijd zo kort mogelijk.

Voor nieuwbouw of verbouwingen, aanpassingen of renovatie en restauratie kunt u een beroep op ons doen. Als u overweegt om een nieuw huis te bouwen, een erker aan uw huis te laten bouwen, uw slaapkamer te vergroten met een dakkapel, een uitbreiding aan uw woonkamer te laten uitvoeren, een extra verdieping op uw huis of garage te laten plaatsen, neem dan eens contact met ons op. Wij maken voor u een gespecificeerde overzichtelijke offerte die in detail zal worden toegelicht.

Onze werken die worden uitgevoerd vallen onder de garantie van Bouwgarant. Deze verbouwgarantie biedt u maximale zekerheid, wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

 

Projecten

  Nieuwbouw Woning Giesbeek
Start November 2018, Giesbeek
  Nieuwbouw Woning Westervoort
start juli 2018, Westervoort
  Nieuwbouw Villa en Garage Alverna
mei 2018, Alverna
  Nieuwbouw 3 woningen Vorden
Opgeleverd September 2018, Vorden
  Loftwoningen Bunswaard
Opgeleverd September 2018, Beuningen
  Nieuwbouw Landhuis en Bijgebouw
Opgeleverd November 2016, .
  Alle projecten >>

Aannemersbedrijf H.L.van den BOOM b.v.
Uitmaat 10, 6987 ER Giesbeek
Tel: 0313-632141, Fax: 0313-632168
E-mail: info@hlvandenboom.nl

Copyright - Disclaimer - Privacy statement - Inloggen